Wie Zijn Wij
TBXQ2722.jpg
Ik ben Emma Bombeke, 18 jaar en volg de richting Toegepaste Psychologie. Samen met mijn medestudenten zal ik u ook wat uitleg geven over het onderwerp migratie.

Uit mijn informatie zal u wat meer leren over schizofrenie, migratie en de link tussen deze twee onderwerpen. Zelf had ik hier niet veel voorkennis over en wou deze graag verruimen en heb dan ook veel bijgeleerd.

Ik ben met een blanco blad begonnen en heb zo op allerlei manieren nieuwe informatie proberen zoeken dat ik interessant genoeg vond om over te schrijven.

Hopelijk leert u wat meer bij over de migratie en schizofrenie.

IMG_1073%20%282%29.JPG

Hartelijk welkom op onze website. Ik ben Eline Boone, 18 jaar en volg de richting Toegepaste Psychologie. Samen met mijn medestudenten wil ik u graag wat bijbrengen over het onderwerp migratie.

De invalshoek waaruit ik vertrokken ben, is de multiculturele samenleving en de moeilijkheden die daar op psychologisch vlak bij komen kijken. Omdat migratie zo’n ruim begrip is, wou ik mij verdiepen in hetgeen me echt boeit. Vandaar dat ik koos voor de psychologische kant van het verhaal.

Om hierover voldoende informatie te verwerven, heb ik me op verschillende manieren verdiept in het onderwerp. Mijn voorkennis hierover was namelijk meer gesteund op veronderstellingen en stereotiepe gedachten dan op hoe het echt in elkaar zit.

Hopelijk bent u iets met mijn informatie en voelt u dan ook de problematiek op psychologisch vlak bij migranten.

963DBA5A8A694484B2EA9D83185C651A.jpg
Ik ben Amber Dekeyser, 18 jaar en volg de richting toegepaste psychologie. samen met mijn medestudenten zal ik u ook wat uitleg geven over het onderwerp migratie.

Het thema migratie vond ik erg interessant. Vooral omdat het actueel is en er veel informatie over te vinden is.

Het artikel die ik heb gebruikt voor de opdracht gaat over migratie. Specifieker, migratie in Nederland met de bijhorende cijfers. Ik vond dit een zeer interessant artikel en zeker met de toegevoegde cijfers en statistieken.

Ik hoop dat u door mijn document wat meer te weten komt over migratie.

IMG_0254.JPG
Ik ben Elise Platteeuw, 19 jaar en volg de richting Toegepaste Psychologie. Samen met mijn medestudenten zal ik u wat uitleg geven over het onderwerp migratie.

We zijn met dit onderwerp gestart door de eerdere samenwerking met Okan. Ik heb me dus verdiept in het onderwerp kinderen als vluchtelingen en meer specifiek om hun gezondheid.

Ik heb op verschillende manieren informatie verworven, zodat ik een zeer ruim beeld kreeg over dit onderwerp. Ik had hierover amper kennis, maar heb veel bijgeleerd.

Hopelijk leer je wat bij door dit document.

IMG_4251.jpg
Mijn naam is Emma Thomas, ik ben 20 jaar en studeer de richting toegepaste psychologie. Samen met mijn medestudenten zal ik jullie wat meer kennis bijbrengen over het thema migratie.

Ik was heel enthousiast toen ik hoorde dat ik rond dit thema mocht werken. Migratie is een heel actueel thema en daarom vind ik het boeiend om me hierin verder te verdiepen.

In mijn werkstuk heb ik me voor een groot deel gefocust op wat migratie allemaal teweegbrengt bij de maatschappij.

Hopelijk vindt u het interessant en kan ik u nog meer bijbrengen over migratie.

foto

Ik ben Amber Van Houtte, 18 jaar en volg Toegepaste Psychologie.
Ik hoop dat ik samen met mijn medestudenten erin kan slagen u wat bij te leren over migratie.

Ik had over dit thema niet veel voorkennis. Het is een heel actueel onderwerp dus ik was blij dat ik zoveel informatie heb opgedaan over die interessant onderwerp.

Mijn informatie is een beetje verspreid over verschillende gebieden. Ik wilde een zo breed mogelijk beeld krijgen.

Hopelijk vindt u deze informatie interessant.

25371397_1787185368004836_1133391700_o.jpg
Ik ben Gwen Verlinden, 19 jaar en volg de richting Toegepaste Psychologie. Samen met mijn medestudenten zal ik u ook wat uitleg geven over het onderwerp migratie.

Ik wou meer te weten komen over dit onderwerp omdat mijn voorkennis hierover beperkt was. Ik wou mij dan ook verdiepen in dit onderwerp om een duidelijker en vollediger beeld te krijgen over migratie.

Dit onderwerp vind ik zeer boeiend. Mijn informatie zal vooral gaan om de patronen die te vinden zijn van acculturatie en probleemgedrag bij Marokkaanse jongeren in Nederland.

Hopelijk krijgt u ook een duidelijker beeld over migratie dankzij dit document.